Twitter

ponedjeljak, 20. srpnja 2015.

1. Turnir u odbojci na pijesku - Poljice (Foto album)

Danas je u Donjem Poljicu na obalama jezera Modrac održan 1. Turnir u odbojci na pijesku. Učešće je uzelo 11 ekipa sa područja Općina Lukavac, Živinice, Banovići, Tuzla i Srebrenik.

Tokom turnira imali smo priliku da vidimo pregršt lijepih poteza, a titulom pobjednika okitila se ekipa “Adnan Gopo” iz Srebrenika. oni su u finalnom susretu porazili ekipu “Šta bilo” rezultatom 2:0, a 3. mjesto zauzela je ekipa Banovići.
Kompletan turnir je prošao u odličnoj atmosferi, uz druženje i kupanje u jezeru Modrac, čija je obala danas podsjećala na one dane kada je jezero Modrac bilo u punom svom sjaju.
Uspješni organizatori turnira bili su Udruženje mladih Poljice i Neformalna grupa Mladi odbojkaški uz medijsku podršku Poljice-X Portala.

Danas je u Donjem Poljicu na obalama jezera Modrac održan 1. Turnir u odbojci na pijesku. Učešće je uzelo 11 ekipa sa...
Posted by Ocuvajmo i spasimo jezero Modrac! on 20. srpanj 2015

Vijest preuzeta s portala Poljice-x: http://poljice-x.com/vijesti/osnovna-skola/1907-foto-ekipa-adnan-gopo-pobjednici-turnira-u-odbojci-na-pijesku.html 

Rado bismo čuli Vaše mišljenje!